maanantai 25. marraskuuta 2019

Järvenpään Citymarket

Järvenpään Citymarket

Kävimme tutkimassa Järvenpään Citymarket kauppaa ja sen layout:ia. Huomasin heti uniikin tyylin sisustaa ja koristella kaupan ulkoasua jokaisen osaston mukaan.
Kasvis/viher osastolla tyyli oli hyvin raikas, sillä seinille ja kattoon oltiin laitettu viherkasveja. Hillityllä valaistuksella saatin myös luotoa tunnelmaa ja viihtyvyyttää.
Järvenpään Citymarket
Järvenpään Citymarketin kasvis osasto

Muut osastot

Citymarketin muut osastot olivat myös täynnä hienoja elementtejä mikä saa Jävenpään Citymarket kaupan erottumaan muista. Valaituksella oltiin leikitty ympäri kauppaa hyvin. Eri osastoilla oli erillainen valaistus joka tuo tunnelmaa kaupalle. Eri materiaalien käyttö myös näkyi kun katsoi lattiaa ja seiniä. Sushi tiskillä valaistus oli enemmän lämpimään menevä ja tiskillä oli käytetty puuta ja hyvin simppeliä tyyliä, joka antaa fiiliksen että asiakas olisi Japanilaisessa ravintolassa. Toisinaan kalatiskillä valaistus oli kirkkaampi ja enemmän siniseen taittuva ja "raikkaampi". Koristeeksi tiskille oli pistetty kalaverkkoa, joka on viihdyttävä yksityiskohta. Huomasimme myös että kaupasta mielyttävän näköiseksi saa täyteläisyys.
Järvenpään Citymarketin kalatiski

Järvenpään Citymarket
Citymarketin irtomakeiset
Järvenpään Citymarket juomat
Citymarketin juoma osasto
Jokaisella hyllyllä oli suoraan järjestettyjä tuotteita, jolloin oltiin noudatettu etutyöntöä.
Tämän huomasi erityisen hyvin juomien kohdalla.
Järvenpään Citymarket sushi
Järvenpään Citymarket sushitiski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti